Εκδηλώσεις Μονάδας

Εκδηλώσεις Μονάδας

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στη Μονάδα Αναπτυξιακής Παιδιατρικής

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Μονάδας Αναπτυξιακής Παιδιατρικής της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019, στο Νοσοκομείο Παίδων «Π.&Α. Κυριακού».

Χαρακτηριστικό της εκδήλωσης ήταν η μεγάλη συμμετοχή των συνεργατών και του προσωπικού της Μονάδας, οι οποίοι μετέφεραν με την παρουσία τους τη θετική ενέργεια και δημιούργησαν μια φιλική – οικογενειακή ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ανταλλάσσοντας ευχές.

Το φλουρί στην πίτα το κέρδισε η Κλαίρη Σιάρκου, ψυχολόγος και συνεργάτης της Μονάδας, στην οποία ευχόμαστε ολόψυχα καλή τύχη και καλή χρονιά.

Η Λωρέττα Θωμαΐδου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Αναπτυξιακής Παιδιατρικής, καθώς και τα μέλη της Μονάδας, εύχονται σε όλους υγεία και μια δημιουργική χρονιά.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΛΗΞΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Τελετή λήξης 10ου Σεμιναρίου Ειδικής Αγωγής

Με μεγάλη επιτυχία, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019, το 10ο ετήσιο επιμορφωτικό σεμινάριο κατάρτισης στην ειδική αγωγή. Ύστερα από την αξιολόγηση του, από τους συμμετέχοντες, ακολούθησε η απονομή των πιστοποιητικών παρακολούθησης, από την αναπλ. καθηγήτρια Αναπτυξιακής Παιδιατρικής Λ. Θωμαΐδου.

Ιδιαίτερά και ενθουσιώδη ήταν τα σχόλια τόσο των δια ζώσης επιμορφούμενων όσο και αυτών που παρακολουθούσαν το σεμινάριο εξ’ αποστάσεως, από όλη την Ελλάδα και χώρες του εξωτερικού, μέσω πλατφόρμας elearning. Σας παραθέτουμε μερικά από αυτά.

-«Σας ευχαριστούμε πολύ! Μάθαμε πολλά στο σεμινάριο αυτό, τα οποία θα μας χρησιμεύσουν όχι μόνο στη δουλειά μας, αλλά και στη ζωή μας γενικότερα!»

-«Ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλη την εμπειρία και τις γνώσεις που απλόχερα μας δώσατε. Οργανώσατε άριστα το σεμινάριο, σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο. Καλή συνέχεια!!!»

-«Στην κα Θωμαΐδου, στην κα Λαδά και σε όλους τους εισηγητές και διοργανωτές του σεμιναρίου, ένα μεγάλο μπράβο για την εξαιρετική δουλειά!!!»

-«Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μπράβο για το τέλεια οργανωμένο και πλούσιο σε υλικό και γνώσεις πρόγραμμά σας!»

-«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα όσα μας μάθατε. Ήταν μια τέλεια εμπειρία τόσο σε θεωρητικό όσο και πρακτικό επίπεδο.»

-«Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα!!! Εξαιρετική δουλειά από όλους σας!! Πλούσιο πρόγραμμα, υλικό και υπέροχοι εισηγητές!!»

Admin
info@developunit.gr
No Comments

Post A Comment